Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

BROWNIES & COOKIES utk RAYA ! =)

>> Sunday, August 7, 2011

Salam Ramadhan utk semua peminat PinkyRetro !!
=)

harini dah hari ke-7..
so mcm mana puasa?
insyaAllah semoga Allah permudahkan segala urusan ibadah kita ya..
amin..
=)



anyway, mcm tahun2 lepas , kami di PRB masih buka order utk Chewy Brownies utk santapan pada hari Raya yang bakal tiba tak lama lagi...
dan untuk tahun ini juga , kami buat pertama kali ingin perkenalkan kpd anda semua COOKIES kami...
Raya kalau tak ada biskut raya mcm tak lengkap kan?
hehe...
so pada sesiapa yang nk mencuba cookies kami , jom lah order ya...
order masih dibuka hingga 14 Ogos 2011...

The Famous Choc Chip Cookies - RM 28 (+- 70pcs)

Crunchy Cornflakes - RM 26 (+- 70pcs)
I Love Suji Cookies - RM 23 (+- 50pcs) **pilihan ramai**
Nestum Cookies - RM 25 (+- 80pcs)


cpt cpt isi form sbb slot utk BROWNIES adalah sgt terhad...
buat masa ni , tarikh 25 & 29 August dah PENUH utk BROWNIES...
manakala utk COOKIES pula , order masih available pada bila bila masa...
so mana yang berminat , cpt cpt tau isi borang tempahan...
jangan terlepas peluang ...
hehehe...

terima kasih & selamat berpuasa...
assalamu'alaikum..
=)

ORDER FORM : http://pinkyretro-orderform.blogspot.com/
Facebook fanpage kami : https://www.facebook.com/pinkyretrosbazaar

Lots of Luv ,
Hunny =)

Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP