Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Kenangan Brownies Raya + Order Masih Macam Biasa

>> Wednesday, October 21, 2009

Salam...
hye...
kenyit

alhamdulillah...
saya dh habis exam utk sem 3...
agak susah...
tp tawakal jelah ...
mmg menaruh harapan , tp kali ni , saya terima apa je yg sy akan dpt..
hmmm...

:ha?:


ok...
lupakan pasal exam yg sudah berlalu...
lepas ni akan hadapi dunia kerja sebenar pula (praktikal)...
oh tidak...
menakutkan.....!!!
huhuhuh....
:sweaty:

tapi walau apa pun...
kami dh berbincang...
insyaAllah kami akan jalankan dan teruskan business mcm biasa...
order insyaAllah akan kami terima selagi yg mampu...
senyumkenyit

dalam 2 minggu ni (smpi akhir bulan 0ct)...
saya sedaya upaya akan cuba ambil tempahan sebyk yg mungkin utk memenuhi permintaan anda semua...
sbb sy tgh cuti...
hehehe...

lepas tu...
start dr bulan November...
order akan tetap dibuka... (melainkan ada dinyatakan...)
cuma order adalah sgt limited...
disebabkan masa dan tenaga kerja...
kenyit
harap anda semua memahami...
tp jgn risau...
anda tetap boleh buat tempahan...
:woooh:


sebarang perubahan akan kami beritahu kelak...
:)


oh ya,...
lama tak letak gambar kan?
hehehe...
ni gambar utk raya haritu...
yg dh siap packing je sempat amik...
dlm nya tak sempat...
huhu...
alhamdulillah...
terima kasih byk2 utk yg order...
walau penat , tp sgt happy...
hehe...
:eheh:










orait...
terima kasih...
(^_*)


Lots of Luv ,


Read more...

Doakan Saya... :D

>> Tuesday, October 13, 2009

Salam semua...
wahai anda semua yang baik hati...
nak minta tolong sikit boleh?
hehehe...

doakan utk exam saya ya...
saya sgt takut...
kepala sgt bercelaru...
pening pening....
gigil

"Ya Allah ya tuhanku... tenangkanlah hati & fikiran Marhaini Mihdzor dlm menghadapi peperiksaan semester ini... mudahkanlah Marhaini menjawab semua soalan peperiksaan dengan tepat dan cemerlang... berikanlah kejayaan yang cemerlang kepadanya... Amin... "


terima kasih semua !!!!
sayang anda semua...

:inlove:

Lots of Luv ,


Read more...

Maaf Untuk Segala Salah Faham.. Order Dibuka... :D

>> Monday, October 5, 2009

Salam semua...
hehe...
mcm mana raya anda semua?
harap semuanya seronok dan bahagia dapat berkumpul dengan sanak saudara...
:)

maaf saya lambat post kan entry ini...

disebabkan ada yg bertanya tentang order , samada sudah dibuka semula atau tidak,
di sini saya ingin maklumkan bahawa order masih dibuka...
jangan risau...
cuma sy minta maaf sbb tak beritahu anda semua...
sorry sgt sgt...
:D

cuma saya nak maklumkan ,
order terpaksa saya tutup utk minggu 12 Oct hingga 18 Oct kerana minggu itu saya ada peperiksaan semester...
:D

selepas minggu tersebut ,
order akan kembali seperti biasa utk mungkin dlm 2 minggu...
ini kerana mulai bulan November ,
saya akan mula menjalani Latihan Industri atau Praktikal selama 4 bulan...
saya belum dpt jadual kerja , tapi saya mungkin kerja 6 hari seminggu...
jadi saya mungkin tak dpt ambil order...
ATAU
saya mungkin boleh ambil order,
tapi sgt terhad...
semuanya saya akan maklumkan kemudian...
harap anda semua faham dengan situasi saya..
:blush:

apa apa pun...
jika anda berminat utk menempah brownies kami...
jangan malu malu...
hehe...
boleh la order dr kami...
seperti biasa...
sila isi borang tempahan ya...
:)

terima kasih byk2...

:inlove:

Lots of Luv ,


Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP