Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Salam Aidilfitri 1430H ~~~

>> Saturday, September 19, 2009





Salam Aidilfitri buat semua pelanggan Pinkyretro's Bazaar !!!

Maaf zahir batin andai ada salah silap terkasar bahasa sepanjang kita berjual beli...

hehehe...

raya jaga diri ya...

terima kasih byk2 atas sokongan anda semua...

saya sayang anda semua.. !!!

muaahhhsss !!!


:inlove:


Lots of Luv ,


Read more...

*~* (^_*) Shawls @ Pinkyretro (*_-) ~~~

>> Monday, September 7, 2009

Hye semua...

Raya ni mesti semua orang sedang mencari2 selendang yang cantik2 utk dipakai kan??

nak pergi ke kedai , tiada masa...
dengan traffic jam nye lagi...
dengan duit minyak nye lagi...
dengan nak cari parking lagi...
dengan panasnye lagi...

tak mengapa...
kami faham...
:D
sebab itulah kami sekarang membesarkan sayap kami dengan menjual selendang pula...
hehe...


:eheh:

mudah utk anda...
tak perlu lagi berpanas di luar...
tak perlu lagi bersesak di jalan raya...
tak perlu lagi mengeluarkan duit untuk minyak dan parking...

jom lawati kedai online baru kami iaitu :


kami ada menyediakan selendang dengan pelbagai corak dan warna...
harga pun berpatutan...
SEKARANG ADA SALE lagi...
hehehe...



so apa tunggu lagi...
jom ke kedai online kami itu...

cuci cuci mata je pun tak apa..
hehe...

terima kasih...


~ sy akan buat satu Tab baru dekat atas utk pilihan shawl...senang utk anda ke sana... ~

Lots of Luv ,


Read more...

Order RAYA Ditutup - Terima Kasih

Salam...

nak bagitahu...
order utk Raya ditutup dengan rasminya...
hehehehe...
terima kasih kepada semua yg telah order dr kami...
terima kasih atas segala kerjasama...
insyaallah kami akan buat yg terbaik utk anda...

Selamat berpuasa & berbuka utk semua...
:D

wasalam...

Lots of Luv ,


Read more...

Update Order RAYA

>> Tuesday, September 1, 2009

Salam semua...
alhamdulillah...
sy dh 'selamat' reply semua email / order anda...
sila cek inbox anda semua ya...
kenyit

* pada yg guna yahoo atau email lain , sila cek SPAM folder anda ya jika tak terima email sy.. sbb sy dh reply semua email anda... :)

* kepada yang saya dh reply dan confirm , please make full payment by thursday afternoon ya... sbb ramai jgk belum bayar... :)

* kalau ada yang yg sy dh reply , tp bertukar fikiran utk cancel order , minta tolong sgt utk inform sy... sbb sy perlu update order setiap org ... kalau anda cancel , sy boleh bg ruang utk customer lain yg berminat pula... :)

* semasa membuat pembayaran , kalau anda gunakan online banking , please please include my email address... ini utk memudahkan sy cek siapa yg dh buat bayaran - maybank / cimb akan send email kt saya utk bgtau siapa yg dh bayar... :)

* jika anda gunakan deposit machine pula , if possible , minta tolong scan resit and attach kan dlm email... kalau takda scanner jgn risau , boleh ambil gambar dgn kamera atau handphone & attach kan dlm email... :)

* kalau anda send sms utk inform payment , boleh juga... tp sy lebih prefer melalui email sbb senang sikit sy nak keep track... sbb kalau SMS , kadang2 sy terlepas pandang... :)

* utk poslaju - disebabkan sambutan yg menggalakkan , sy tak sempat nk susun mengikut poskod , jd sy letak mengikut tarikh yg anda minta...
tp nnt sy akan update balik & susun mengikut poskod...maksudnya saya akan utamakan poskod yg mungkin sampai dlm 2 hari dan sy akan pos pada 16sept...utk poskod yg insyaAllah sampai dalam sehari , sy akan letak pada 17 sept... harap maklum ya... :)

* utk self-collection - 18 sept , insyaAllah lepas terawikh...
utk 19 sept , insyaAllah sebelum 12pm...

* minta maaf kepada yg order utk hari biasa , sy tak dpt terima order anda sbb sudah penuh... insyaAllah sy akan buka order spt biasa selepas raya nnt... :)

rasanya itu sahaja dulu utk masa skrg...
kalau ada apa2 lagi , sy akan update lagi ya....

terima kasih byk byk kepada yg telah menempah utk raya & sepanjang ramadhan...
minta maaf kalau ada tak terlayan , terlambat reply email atau ada yg terasa hati...
saya juga manusia biasa...
sama2 membuat kesilapan...
harap dimaafkan di bulan yg mulia ini...
:eheh:

& terima kasih byk2 kepada anda semua sbb memahami keadaan sy...
sgt sgt terima kasih...!!!
:)

selamat berbuka puasa sebentar lagi...
jgn buka awal pula ya..
hehehe...



:wave:

Lots of Luv ,


Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP