Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

ORDER RAYA DITUTUP ! Terima Kasih :)

>> Friday, August 27, 2010

salam semua...

saya nak bgtau yang

ORDER RAYA DITUTUP !!

syukur alhamdulillah sgt2...
permintaan yang tak putus2 dr anda semua....
terima kasih byk2...
(^____^)

ada beberapa email yg sy belum sempat reply , tp insyaAllah saya terima order itu...

tapi untuk order yg masuk selepas ini , sy minta maaf sgt sgt sebab tak dapat nk terima order anda...
sebab saya takut tak sempat utk siapkan...
:blush:

insyaAllah lepas raya order akan dibuka seperti biasa...
siapa2 yang nak order utk pakai lepas raya ke-3 , boleh terus hubungi kami utk order BROWNIES atau MOIST CHOC CAKE....

buat masa ini , kami akan tumpukan pada tempahan2 yg dh dibuat...

minta maaf kalau ada salah silap masa berurusan dengan anda semua...
agak kelam kabut sikit dengan tarikh2 sebab sambutan tempahan raya tahun ini lebih dari tahun lepas...
kami juga manusia biasa..
hehe...

untuk yg dh order , harap sabar menanti ya untuk mengambil brownies & kek coklat anda...
insyaAllah kami akan buat yg terbaik...
doakan kesihatan kami supaya kami dpt laksanakan tugas masak-memasak nih dengan lancar dan selamat...
amin...

terima kasih lagi sekali untuk anda semua atas sokongan yang tak putus2...

selamat meneruskan berpuasa ...
jangan nakal2 ya...
jgn main mercun...
bunga api boleh..
hehe...

assalamu'alaikum...


:inlove:

Read more...

Ada Masalah Dengan Order Form ?

>> Monday, August 23, 2010

salam ramadan semua...

hari ni dh hari ke-13 kita berpuasa...
mcm mana puasa setakat ni?
harap2 masih ok..
alhamdulillah..
hehe...

anyway..
berkenaan dengan 'Order Form' ...
setakat ni saya dpt email / msg dr 2 org yang mengatakan mereka ada masalah dengan borang tempahan (order form) yg kami sediakan..

saya tak tau pulak sebelum nih..
(thanx sgt sgt kt mereka sbb bgtau sy...)

adakah yang lain2 pun ada masalah jugak?

kalau mcm ni , sy terpaksa tukar order form tu...

minta maaf sgt sgt pada siapa2 yang pernah alami nya...
sungguh saya tak tahu..

buat sementara waktu ...
bagi sesiapa yg ingin menempah BROWNIES & MOIST CHOC CAKE kami...
anda bolehlah terus hubungi kami di sini :
hunnydyan[a][t]gmail[d][o][t]c[o]m
(harap faham ye...just buang kurungan2 tu , & tuka dot tu dengan . (titik) ...sbb nnt ramai plak yg spam email sy...hadoi doii....huhuhu....)

& dalam email tu anda sertakan :

* Name
* Contact No
* Email Address
* Order anda & kuantiti
* Cara hantaran (poslaju atau ambil sendiri di tempat2 yg telah dinyatakan - ada disertakan di belah kiri blog ini)
* Alamat (utk poslaju)
* Tarikh utk dihantar
* Bank pilihan utk bayaran (CIMB / Maybank)

minta maaf lagi sekali atas segala kesulitan...
saya cuba buat order form yg baru ya....
:)

selamat berpuasa...

(^_____^)

-hunny-

Read more...

order dr Kak Fiza... TQ !!

>> Tuesday, August 10, 2010










kek ni di order minggu lepas kalau tak silap..



di order oleh Kak Fiza dr Hartamas...
kak Fiza mmg salah seorg regular customer...
selaluu order brownies dr kami..
& skrg nk try Kek Coklat Kukus kami..
hehe..
tima kasih byk2 kak...
semoga akak murah rezeki...
amin...

~yg ni khas utk dibuat hantaran bertunang... (^____^) ~





thanks a lot kak fiza...
nnt order lagi eyh..
hehehe !!!

:woooh:

Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP