Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Brownies Testimonial - Syerah Omar

>> Tuesday, June 30, 2009

Salam...
feedback from Kak Syerah dr Perak...

ni SMS sy dpt pg td :

" Hunny!!!!!huhuhuh..sedappp sgt! slalu rasa cam kek coklat je.xsedap.ni mmg sedap la.sgt la lain! Huhu.thanks hunny. "
& kak Syerah juga komen dkt shoutbox...

" huhu..sedap sgt lah.sukaaaaaa:D "

alhamdulillah...
kalau customer suka , saya lagi lah suka...
hehehe...

thank u sgt2 kak for purchasing our brownies...
lain kali boleh order lagi..
hehehe...






Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Order - Syerah & Hazinee

>> Monday, June 29, 2009

Assalamu'alaikum semua...
:hi:

Hari Isnin ada order dari Kak Syerah & Hazinee...

Kak Syerah dr Perak.. (poslaju)
Hazinee pula kawan sy dr Shah Alam...

dua dua order :
* 1 Full Tray of Walnut Brownies



thank u so much untuk kedua-dua mereka...
lain kali order lagi ya..
hehehe...





Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Testimonial - Chics In Red

Salam..

ini feedback dari Chics In Red...
Chics order 1/2 tray of Walnut Brownies...

1st msg from e-mail...
45 mins after delivery...


" Hi Hunny,
It's my pleasure. Sedaplahh!
Layer yang atas sekali dah nak habis I makan sorang hehe

Usually susah nak cari yang chewy, selalu jual yang gebu lamk tu, I don't
relly like, but this one I likeeeeeeeeee! "

and she also commented on my shout box :

" I love the brownies! Sangat setapppp! "

Thank you sgt2 Chics for ur comments !!!
I am so happy u like the brownies....
:woooh:


lain kali nak order , contact sy ya...
hehehe...
sengihnampakgigi


**update**
boleh juga klik sini utk baca review from her..
:)
**




Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Order - Chics In Red

>> Sunday, June 28, 2009

Salam...
hye...
:)

Hari Ahad ada order dari Chics In Red...
pasti ramai yg baca blog beliau kan??
kakak (Dyan) salah seorg peminat setia blog Chics...
huhuhu...


Chics order :
1/2 Tray of Walnut Brownies


tadi petang hantar kat PKNS...
mula2 kakak yg semangat nk ikut sekali sebab nak jumpa Chics...
tp sekali tak jadi plak sbb period pain...
hadoila...
hahaha...
apela..
sy plak pi sorg2 malu2...
hahaha...
:sweaty:


terima kasih byk2 Chics for ur order !!
enjoy ur brownies...
sengihnampakgigi





Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Testimonial - Azue & Didie

Salam...
hye...
saya satukan dua testimonial dalam satu entry boleh?
heheheh...
(oh yer...kebetulan dua dua ni binti nama yg sama...hehehe..)


satu testimonial dari Azue...

" ur brwnies ok sgt2..i like senyum layer ats da abes..cnfem next time azu oder lg "

hehehe...
thank u Azue...
sengihnampakgigi


and yang ni dari Didie...

" the brownies r great but it would b better 4 me if its a wee bit more choclaty.hehe.im a choc addict just like dat but sume ckp sedap. "
thank u Didie for ur comments...
senyum
I'm so sorry that our brownies are not that chocolaty for u...
perhaps u should try plain brownies instead , but I'm not so sure if u'll like it either...
gigil
however , thank you so much for purchasing our brownies and we are so sorry about that...
sengihnampakgigi


nice dealing with both of you Azue & Didie...
& thank you very very much for ur orders...
please do not regret buying from us...
hehehe...

:eheh:






Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Order - Didie

>> Saturday, June 27, 2009

Hello...
Alhamdulillah...
hari Sabtu harini dpt dua order...
satu dari Azue...
lagi satu dari Didie...

:inlove:


Didie dari KL and kebetulan dtg Shah Alam...
tpi Didie tak sempat ambil td , so pass kan kat cousinnya...
rupa-rupanya cousin Didie tu jiran saya...
huhuhuh...
kecilnya dunia kan..
hehehe...

Didie order :
1 Full Tray of Walnut Brownies





Thank you to Didie for your order !!
maybe next time leh jumpa eyh since td tak sempat jmp..
hehehe...









oh...
kalau anda semua perasan...
saya dh ada Sticker baru...
hehehe...
thank you to Sue for the cute design & super-great service !!!
selain sticker , Sue ada juga ambil order utk mcm banner , banting , mug printing etc...
hehe...




Lots of Luv ,



Read more...

Brownies Order - Azue a.k.a Mrs Bong

Assalammu'alaikum...

Kali ni dapat order dr Azue a.k.a Mrs Bong...
Mrs Bong ni jual ribbon yg comel2...
jom jom ke blogshop beliau utk tgk...
kot kot ada yg berkenan kan...
hehehe...

so anyway...
Azue order 1 Full Tray of Plain Brownies...
& collect dekat PKNS , Shah Alam siang tadi...


Thank you so much Azue for purchasing our Brownies..
hope u'll like it...

:eheh:







Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Testimonial - Kak Hairun Neza

>> Friday, June 26, 2009

Hello...

Kak Neza order 1 loyang Walnut Brownies
...
dan saya hantar menggunakan Poslaju....
dan ini ialah sedikit feedback dr Kak Neza :

saya Poslaju hari Rabu...
dan sampai sehari selepas tu...
jadi tghari Khamis tu ( 1:30pm) sy SMS kak Neza utk cek dh sampai ke belum...

" Dah smpi dah pkl 9.30 td! Dah habis separuh ... Sedap sgt! Lain kali mesti order lg...Tima kasih ye sbb buat brownies yg sedap ni. "

Alhamdulillah...
seronok sgt kak Neza suka brownies tu...
:inlove:

Terima kasih byk2 ya Kak Neza sebab order Brownies kami...
lain kali kalau nak order lagi , contact sy ya...
hehehehe...



Lots of Luv ,


Read more...

Brownies - Order From Hairun Neza

>> Wednesday, June 24, 2009







Hello...
Alhamdulillah...
dapat order dr Kak Neza pula... (TQ !!)
kak Neza dr Banting...
& request utk hantar melalui Poslaju...
so ini ialah kali pertama saya guna poslaju utk hantar makanan...
hehehe...
hopefully akan sampai ke tangan Kak Neza esok dengan selamat...
insya Allah..
doa

Kak Neza order :
* 1 Full Tray of Walnut Brownies / 1 loyang Walnut Brownies...






~ Siap untuk dipos ke Kak Neza ~


sebenarnya kan...
memotong Walnut Brownies agak mencabar sikit...
sbb ada kacang kan...
huhuh...
so atas agak merekah...
tapiii...
sebetulnya Brownies mmg rupanya mcm tu...
atas akan merekah...
so itu salah satu ciri2 Brownies lah...
jgn terkejut ya dengan rupanya...
hehehe...

:eheh:


kepada Kak Neza...
terima kasih byk2 sebab order Brownies kami...
harap2 akak suka lah dengan Brownies tu ya...
kalau sudi , nnt bg feedback ya...
hehehe...






Lots of Luv ,


Read more...

Brownies VS Choc Cake

>> Tuesday, June 23, 2009


Assalamu'alaikum semua...
terima kasih byk2 atas soalan2 anda , dan sokongan yg diberikan...
terima kasih juga kerana berminat dengan Brownies kami...

:eheh:

entry kali ni saya nk terangkan sedikit tentang perbezaan antara Brownies dengan Kek2 lain spt kek coklat...
mungkin ada yg keliru dan tertanya2 tentang perbezaan kedua-dua ini...
:ha?:









Brownies teksturnya lebih padat , 'chewy' atau kenyal berbanding kek....
Kek biasanya mempunyai tekstur yg gebu , lembut dan tidak kenyal...



Brownies tidak mengembang apabila dibakar kerana tidak dicampur 'baking powder' atau serbuk penaik...sebab itu Brownies selalunya dibakar nipis...
Kek pula ada bahan penaik dan akan mengembang bila dibakar.Ini yang menyebabkan kek itu lembut...



Brownies
biasanya tidak tebal dan dipotong petak...
Kek pula tebal dan tinggi dan dipotong mengikut kesukaan...
(errr...ada kaitan tak?? huhuhuh... )



Brownies
yang dipotong kecil boleh dijadikan snek utk dimakan pada bila-bila masa dan dimana-mana... mungkin semasa anda sedang menonton TV , melayari internet , memandu , berkelah dan sebagainya...boleh juga untuk mengisi perut di tengah malam...hehehehe...


Untuk info lebih lanjut tentang Brownies , anda boleh baca di sini dan sini... (sila klik..)


untuk pengetahuan anda...
Brownies kami adalah jenis Chewy atau kenyal dan tidak seperti kek...
bahan-bahan yang kami gunakan pula adalah bahan berkualiti...jadi kosnya agak mahal sedikit...
tapi harga kami masih lagi murah jika dibandingkan dengan kualiti bahan-bahan yang kami gunakan...
senyumkenyit


~ Chewy Brownies ~


~ Chocolate Cake ~

~ Choc Cake...image source = google ~



jika anda ingin merasai sendiri Brownies kami yg Chewy ini , bolehlah terus tempah dari kami...
anda pasti tak akan menyesal dan pasti rasa perbezaannya...

:inlove:



**untuk tempahan , sila scroll terus ke bawah dan isikan borang tempahan...



Sekian dahulu dari kami...
selamat malam dan jumpa lagi...
:wave:



Regards ,

Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP