Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Order RAYA (utk POSLAJU) Ditutup - Terima Kasih

>> Saturday, August 29, 2009

Salam semua...
terima kasih atas sokongan anda semua...
untuk pengumuman ,
order RAYA utk tarikh 16 & 17 sept sudah penuh ..
jadi sebarang order selepas ini tidak dapat kami terima...
hanya order utk tarikh 18 & 19 Sept shj masih dibuka (self-collect di PKNS , Shah Alam)...

tapi kepada yang sudah hantar order & belum dpt reply dr sy ,
insyaAllah saya cuba untuk masukkan order anda...
jangan risau ya...
tapi saya minta maaf dulu ya kalau ada yang sy tak dpt terima...
sebab betul2 dh penuh...
minta maaf sgt sgt...

okie...
sekian...
terima kasih...
selamat berbuka nnt...
:)

Lots of Luv ,


Read more...

Order RAYA Dibuka Sekarang !



Assalamu'alaikum semua....

minta maaf byk2 sebab lewat buka order utk raya ni...
saya sikit busy dengan hal-hal yang penting iaitu hal kolej...
hehehe...
maaf ya...
(^_*)

& terima kasih juga kerana sudi mengundi di poll yang saya sediakan itu..
:)



baiklah...
tentang order utk raya..
kami mengambil masa yang agak lama untuk berfikir & membuat keputusan...
ini disebabkan saya terpaksa agihkan masa untuk kelas & masa utk membuat Brownies...
dan ini adalah percubaan pertama kami...
jadi kami kurang pasti mcm mana keadaan nya nnt pada bulan puasa...
sebelum ni kami hanya buat untuk makan sendiri shj...
hehe...
tapi memandangkan permintaan yang sgt menggalakkan dari anda semua ,
jadi kami rasa , peluang ini jangan dilepaskan...
betul tak?
hehe...



okay..
ni saya ringkaskan sedikit tentang order raya ya...
senang nk baca dlm point form..
huhu...



* Order dibuka sekarang hingga 30 Ogos 2009 (3 minggu)
* Order adalah terhad , jadi siapa cepat , dia dapat...
* Harga untuk raya bertambah RM 2.00 utk setiap jenis atas faktor masa & tenaga kerja (sepanjang bulan Syawal)
* Anda perlu mengisi 'Order Form' dan memilih 'RAYA' di bahagian yg disediakan
* Seperti biasa saya akan membalas email anda untuk confirm kan harga,tarikh dan sebagainya (sila tunggu dgn sabar ya sbb saya perlu susun & cek availabililty..hehehe... )
* Anda perlu membayar 80% dari jumlah keseluruhan sebagai tanda 'confirm' ... (byr penuh lg bagus.. :) )
* Jika tiada bayaran diterima dalam masa 3 hari selepas email dari saya , order anda dianggap BATAL
* Bayaran selebihnya perlu dibuat selepas order ditutup iaitu 31 Ogos - 6 Sept
* Untuk tarikh penghantaran , sila rujuk nota di bawah
* Penghantaran hanya di PKNS , Shah Alam & Poslaju sahaja ! Wisma Chase Perdana tidak termasuk...



TARIKH PENGHANTARAN (Sebelum Raya) :

* Untuk poslaju , hanya ditetapkan pada hari Rabu(16Sept) & Khamis(17 Sept)
* Untuk Self-Collection di PKNS (SAHAJA!) , hanya ditetapkan pada hari Jumaat(18 Sept) & Sabtu(19 Sept)
* Waktu untuk di PKNS akan ditetapkan kemudian (hanya satu waktu shj akan ditetapkan)


TARIKH PENGHANTARAN (Minggu Pertama & ke-2 Raya) :

* Poslaju : Rabu
* PKNS : Rabu & Jumaat

Minggu ke-3 dan seterusnya :

* Order macam biasa



Order Form :

* Sila klik SINI



TIPS PENYIMPANAN :

* Disebabkan poslaju dihantar awal & hanya akan digunakan pada hari Ahad (raya) ,
jadi dinasihatkan apabila anda menerima Brownies , Brownies lebih elok disimpan di dalam peti sejuk (bukan freezer ya , hny chiller dh memadai) ...
Brownies boleh dikeluarkan sekurang2 nya 2-3 jam sebelum dihidangkan...
ini bagi mengelakkan Brownies menjadi terlalu kering...




Jika anda ada sebarang pertanyaan , bolehlah hubungi kami ya..



Terima kasih yg teramat sgt kami ucapkan kpd anda semua yang memberi sokongan ...
tanpa anda , 'siapalah' Brownies kami...
hehehehe....


Wasalam...

Lots of Luv ,


Read more...

Pengumuman Penting Sempena Bulan Ramadhan

>> Wednesday, August 26, 2009

salam semua...
saya ingin bg satu pengumuman yang agak penting...

firstly sy nak minta maaf byk byk....
sbb sy terpaksa tutup order utk brownies sepanjang bulan ramadhan ini...
~jgn risau , order utk raya masih dibuka~
ini disebabkan saya sudah terima byk order sepanjang bulan ramadhan...
dan sy juga agak sibuk dengan kelas siang dan malam...
jadi masa utk membuat Brownies agak terhad ditambah pula pada bulan puasa....
hehehe...
saya harap anda semua memahami keadaan kami...

berkenaan order utk raya pula...
setakat ini tempahan sgt memberansangkan...
hanya tinggal beberapa slot shj lg utk tarikh2 yg sy telah nyatakan dlm entry sebelum ini...
jika berminat , cepat cepat order dari kami ya...
:)

terima kasih kepada yg telah order dr kami...
jika belum dpt confirmation email dr saya , harap bersabar ya sbb kami perlu reply satu persatu & susun mengikut tarikh...
harap dapat kerjasama dr anda semua...
:)

sekian , terima kasih..

:eheh:

Lots of Luv ,


Read more...

Selamat Berpuasa Semua !! (^_*)

>> Friday, August 21, 2009

Assalamu'alaikum wahai pembaca blog ini semua...
:)

di kesempatan ini ,
kami dr PinkyRetro's Bazaar
(Hunny & Dyan)
ingin mengucapkan

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak
kepada semua umat Islam...

semoga segala amalan ibadah kita diterima & diberkati oleh-Nya...

minta maaf dr kami atas segala salah silap ya...

& marilah order brownies utk berbuka puasa...
hehehehe...

orait...

selamat bersahur...
selamat berpuasa...
selamat berbuka...
selamat bertarawih...
selamat bersahur semula...
dan selamat semuanya..
(^_*)

~wasalam~

Lots of Luv ,


Read more...

Minta Maaf

>> Thursday, August 13, 2009

Salam semua...
waduh waduhh...
minta maaf byk2 sebab byk email sy belum reply...
internet connection kat rumah buat hal plak...
saya tak dpt nk cek email...
minta maaf sgt2...
harini baru dapat...
insyaAllah kejap lagi sy reply email2 anda semua ya...

sekali lagi ,
sy minta maaf byk2...

& order utk raya akan dibuka tak lama lagi..
kenyit


terima kasih...

:wave:

Lots of Luv ,


Read more...

IMPORTANT !!

>> Saturday, August 1, 2009

Dear All,
ini sangat penting..

Setelah order anda saya sahkan (melalui email) ,
anda perlu membuat bayaran sekurang2nya sehari sebelum tarikh penghantaran.

Sekiranya anda gagal berbuat demikian ,
order anda dianggap BATAL...
minta maaf saya terpaksa berbuat demikian untuk mengelak sebarang kerugian...

~jgn risau , selalunya sy bg peringatan melalui email atau SMS tentang pembayaran...~

Saya juga tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery) ,
sekali lagi untuk mengelak sebarang penipuan.

Harap anda semua memahami situasi kami.

Sekian ,
Terima Kasih.
(^_*)

Lots of Luv ,


Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP