Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Selamat Tahun Baru 2010

>> Monday, January 4, 2010

Assalamu'alaikum...
wahai semua pembaca , pelanggan baru & lama , serta pelanggan-pelanggan setia kami...
apa khabar?
hehe..
lama saya tak muncul kat sini kan...
tapi business kami tetap berjalan seperti biasa...
tempahan pun boleh tahan juga...
alhamdulillah...
terima kasih pada yang membeli..
:D

saya nak ambil peluang ni utk terangkan keadaan sebenar...
mungkin ramai yg tertanya2...
mungkin juga ada yang tak puas hati atau sebagainya...

terlebih dahulu , saya nak minta maaf byk2...
untuk pengetahuan ,
sekarang sy sedang menjalani latihan praktikal ( L.I ) di salah sebuah hotel di selangor ni..
dah 2 bulan sy kerja (praktikal)...
tinggal lagi 2 bulan...
:D
kerja saya agak sibuk & agak penat sikit...
jadi sementara sy tgh kerja utk 4 bulan ni ,
mak & kakak (dyan) yang akan uruskan tempahan...
jadi memang tempahan kami masih dibuka...
jangan risau...
selagi termampu , kami akan cuba memenuhi permintaan anda...
mak happy sgt nk buatkan brownies...
hehehe...
:D

lagi satu yg sgt sgt penting saya nak bgtau...
kerja saya ada shift pagi & ptg...
jadi kadang2 saya shift pagi..
kadang2 saya shift petang (balik tgh malam..)
kerja juga agak sibuk , handphone saya silent kan...
jadi saya MINTA MAAF sgt sgt kalau saya terlepas panggilan anda atau terlambat reply sms anda...
bukan disengajakan...
saya tak perasan call anda...
mungkin juga anda call malam , & kebetulan sy kerja malam , pun saya tak perasan...
SMS pula mungkin saya reply beberapa jam selepas tu...
harap sgt anda semua memahami...
saya rasa bersalah sgt bila tak angkat call atau sms dr anda...
tapi bukan saya malas atau taknak jawab , cuma keadaan tak mengizinkan...
mungkin ada yang tak berpuas hati & berfikir yg saya tak bertanggungjawab smpi taknak jawab call atau lambat reply sms...
hanya maaf yg dpt saya katakan...

jadi kalau boleh...
apa apa order / tempahan yang anda ingin buat , silalah buat melalui email atau borang tempahan yang telah disediakan...
ini lagi senang kerana kakak (Dyan) akan tolong cek kan utk saya & akan reply secepat mungkin...
atau anda boleh juga terus hubungi Dyan utk urusan tempahan..
no telefon saya akan nyatakan selepas ini (sy lupa no dia lg satu...huhu...)

harap sgt anda memahami keadaan saya...
janganlah fikir yg bukan2 ya...
& janganlah serik order dr kami...
hehehe...

tentang kerja saya...
hehehe...
boleh lah..
mula2 agak kekok & tak selesa...
saya ambil masa 2 bulan utk membiasakan diri di tempat kerja & rakan2 sekerja yg lain...
penat jgn katalah kan...
semua kerja pun penat...
hehe...
kami kerja 8 jam tanpa duduk ...
ya tanpa duduk ya...
huhu...
bayangkanlah sakit kakinya mcm mana...
tp ini kerja yg sy pilih...
jadi nak tak nak sy kenalah bertahan...
hmm...
ada lagi 2 bulan...
tp bila fikir balik..
nnt dh bukak semester baru & kembali belajar , lagi byk tekanan kot..
hahaha...
mau fikir assignments lagi , exam lagi...
hahaha...
apela...
buat apa pun mesti ada cabaran kan...
kena tabah hadapinya...
wahh...
kuatkanlah semangatku Ya Allah...
:D

oklah...
semoga berjumpa lagi ya...

Selamat Tahun Baru 2010...
semoga anda akan lebih sukses & gembira di tahun 2010 ini...

assalamu'alaikum...
mmuuaahhhss....


Lots of Luv ,


Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP