Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

1st Order Kek Kukus Coklat oleh Suriyanie.. TQ !! =)

>> Thursday, July 29, 2010




Thanx to Suriyanie , kawan saya yg order Kek Coklat Kukus...



khas utk birthday ayah dia...
so Sue request tulis kat atas kek tu...
"Happy 53rd Birthday Ayah"

yg nih ialah :
kek + topping = RM 42.00



yg lain kalau nk order , boleh order kat sini ye...
ORDER FORM...

thank you !!



XOXO ,
hunny

Read more...

Join us On Facebook ! (^_____^)


wahai kawan-kawan semua...

Jom sertai kami di Facebook !!

PinkyRetro's Bazaar


sama-sama meramaikan ye..
hehehehe...

terima kasih...
muuahhhh !!!

XOXO ,
hunny

Read more...

Produk Baru : Kek Coklat Kukus Lembap/Moist (^___^)

>> Tuesday, July 20, 2010







Assalamu'alaikum semua !!!

hehehe...
ada yang bertanya , kenapa lama tak update?
dah tak berjual ke?

hehe...
ada...
kami ada...
tak pernah lagi tutup kedai...
cuma jarang update sebab tak banyak gambar yang ingin dikongsi , sebab semua gambar sama saja...
hehe...
so jangan risau tau...
order tetap dibuka setiap masa , kecuali diberitahu...
:D


dan seperti yang dijanjikan...
bulan ini , kami ingin perkenalkan produk baru iaitu :

KEK COKLAT KUKUS (MOIST)



kek ni sedap sangat...
agak moist / lembap...
enak dimakan kosong , atau dengan choc topping...
(^___^)

Kek Coklat Kukus ini kami sediakan dalam satu saiz sahaja dahulu iaitu
9 x 9 x 2 (inci)


dan ada beberapa pilihan yang boleh dipilih :

1) kek plain (tanpa choc topping) = RM 32.00




2) kek + choc topping = RM 42.00
(choc topping disapu di tgh dan di atas & dihias dengan choc rice ditepinya)




3) kek + choc topping + strawberry = RM 54.00
(choc topping disapu di tgh dan di atas & dihias dengan buah strawberry di atas)




nak tgk gambar lagi?
jom jamu mata...
hehe...







TETAPI...
alamak...
disebabkan kek ini sangat moist , lembut dan fragile , kami hanya dapat menerima utk tempahan yang diambil secara by-hand sahaja...
minta maaf sgt kami tak dapat pos kek ini...
bahaya , satgi sampai2 kek dh hancur...huhu...
(-___-)

dan tempahan mestilah dibuat 3-4 hari sebelum tarikh penghantaran...
(pastikan anda buat bayaran selepas mendapat emel pengesahan dari kami... :D ..kalau tak , kami tak dapat nk proceed order anda.. hehe.. dan COD tidak diterima tau... :D )

dan seperti biasa...
penghantaran adalah percuma utk kawasan yang ditetapkan (dan ada tambahan baru utk pick-up point...yippee... )

* PKNS , Shah Alam
* McDonald's Sect 3 , Shah Alam
* Giant Sect 13 , Shah Alam
* Giant Sect 18 , Shah Alam
* Robinsons @ The Gardens (Mon-Fri , 1pm - 8pm only ! Except public holiday )


jom lah order !!
:D





Lots of Luv ,

Hunny & Dyan


Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP