Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Tak Berfungsi... :(

>> Monday, October 17, 2011

Assalamu'alaikum..



Ramai yg cuba tgk produk2 yg kami hasilkan di blog ini..
Tapi malangnya , blog ni dh lama x aktif disebabkan masalah teknikal..
Entry terakhir (yg sy update pasal kek & cupcake) , itu ambil masa yg sgt lama berjam-jam (& sy terpaksa save dan sambung keesokkan harinya) utk sy masukkan gambar.. Sebab setiap kali sy masukkan gambar, semuanya akan rosak.. Hmm..
Jadi, saya pun dh lama la tak update blog ini..
Minta maaf sgt sgt dkt semua yg melawat blog ini tp x jmp harga atau gambar2 kek..
Utk melihat semua hasil kek yg sy dh buat selama ni, jom sertai saya di facebook..
Klik link ini : http://www.facebook.com/pinkyretrosbazaar
& klik 'LIKE' ...
Utk info lanjut , boleh email terus kpd sy :
hunnydyan@gmail.com
Terima kasih banyak2 atas sokongan semua...
=)

Read more...

BROWNIES & COOKIES utk RAYA ! =)

>> Sunday, August 7, 2011

Salam Ramadhan utk semua peminat PinkyRetro !!
=)

harini dah hari ke-7..
so mcm mana puasa?
insyaAllah semoga Allah permudahkan segala urusan ibadah kita ya..
amin..
=)



anyway, mcm tahun2 lepas , kami di PRB masih buka order utk Chewy Brownies utk santapan pada hari Raya yang bakal tiba tak lama lagi...
dan untuk tahun ini juga , kami buat pertama kali ingin perkenalkan kpd anda semua COOKIES kami...
Raya kalau tak ada biskut raya mcm tak lengkap kan?
hehe...
so pada sesiapa yang nk mencuba cookies kami , jom lah order ya...
order masih dibuka hingga 14 Ogos 2011...

The Famous Choc Chip Cookies - RM 28 (+- 70pcs)

Crunchy Cornflakes - RM 26 (+- 70pcs)
I Love Suji Cookies - RM 23 (+- 50pcs) **pilihan ramai**
Nestum Cookies - RM 25 (+- 80pcs)


cpt cpt isi form sbb slot utk BROWNIES adalah sgt terhad...
buat masa ni , tarikh 25 & 29 August dah PENUH utk BROWNIES...
manakala utk COOKIES pula , order masih available pada bila bila masa...
so mana yang berminat , cpt cpt tau isi borang tempahan...
jangan terlepas peluang ...
hehehe...

terima kasih & selamat berpuasa...
assalamu'alaikum..
=)

ORDER FORM : http://pinkyretro-orderform.blogspot.com/
Facebook fanpage kami : https://www.facebook.com/pinkyretrosbazaar

Lots of Luv ,
Hunny =)

Read more...

Moist Chocolate Cupcakes (^__^)

>> Wednesday, June 1, 2011













































Lots of Luv ,

Read more...

Moist Chocolate Cake =)





















Facebook

Order Form





Lots of Luv ,

Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP