Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Internet connection terganggu

>> Monday, November 29, 2010

Salam,

Di sini kami ingin meminta maaf sekiranya kami terlambat untuk mereply email atau order dari anda semua. Untuk makluman semua, internet di kawasan perumahan kami (setakat yang kami tahu, sebab belum cek lagi kawasan2 lain) sudah terputus sejak hujan kilat dan guruh sabung menyabung pada hari sabtu yang lalu sehingga kini. Even maxis broadband pun tak dapat nak connect. Maka kami harus mencari sumber internet di tempat lain untuk cek email dan order dari kalian semua. Harap2 anda semua dapatlah bersabar dan InsyaAllah kami akan cuba mereply email anda secepat yang kami boleh. InsyaAllah :)

Terima kaseh,
dyan ^_^




Read more...

PRB Moist Choc Cake =)

>> Friday, November 19, 2010










Salam..
hye semua..

YA..
kami masih 'hidup' ...
hehehe...

mcm biasa , masih terima tempahan dari anda semua...
terima kasih sentiasa bagi sokongan tak putus2...
alhamdulillah..
=)

kali ni , saya nk kenalkan kek baru kami...

PRB MOIST CHOC CAKE



ape tu PRB ?
hehe...
PRB = PinkyRetro's Bazaar

kek ni tak sama dengan kek coklat moist yg lagi satu...
sebab yg ini di BAKAR...
yg lagi satu tu KUKUS...

3 lapisan kek coklat lembab di selang seli dengan cream chocolate yang yummy !



seberat lebih kurang 1.5kg ..

hiasan atas kek adalah mengikut mood saya pada ketika itu..
hehehehe..
=)



kalau nk tambah deco tambahan spt bunga rose , kene tambah sedikit caj nya , bergantung pada design nya...
=)

~ maaf yg ini agak comot sbb ini yang percubaan saya yg pertama..huhu... ~


ada yang berminat nk order ?
hehe...
kalau berminat , boleh la terus isi borang order kat SINI ya...
tapi kek ini tak boleh di pos..
hanya boleh amik by-hand shj..
bahaya utk di pos...
hhuhuhu...

orait...
sekian dulu..
jmp lagi...
insyaAllah saya akan update lagi dengan produk baru lagi seperti cupcake...
love


p/s : jangan lupa utk 'LIKE' page facebook kami . klik SINI . TQ !!

~ kek2 ini telah di order oleh cousin saya 2 biji...yg lagi satu ialah mak saya punya..heheh ~

:inlove:

-wasalam-

Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP