Blog Widget by LinkWithin

.

Join Us On Facebook (^____^)

TERMA & SYARAT

* Tempahan hendaklah dibuat sekurang2nya 4 hari sebelum tarikh penghantaran

* Jika poskod anda tidak boleh sampai dalam sehari , kami tak galakkan utk pos pada hari Rabu , Khamis , Jumaat. Ini untuk elakkan sebarang kejadian kelewatan , kehilangan dan sebagainya.

* Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam selepas anda menerima email pengesahan daripada kami.

* Jika bayaran tidak diterima dalam masa ditetapkan , tempahan anda dianggap batal.
(Sila inform jika anda perlu bayar lewat)

* Kami tidak menerima sebarang COD (Cash On Delivery).

* Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kehilangan atau kerosakan yang berlaku ketika dalam proses pengeposan.

*** Please Check For Date Availability ***

Announcement Regarding Order for Raya

>> Monday, July 20, 2009

Assalamu'alaikum...
hye semua...

:hi:

terima kasih banyak2 atas sambutan yang sgt2 menggalakkan dari anda semua...
& terima kasih juga kepada anda yg berminat untuk menempah Brownies kami untuk musim Raya yang akan tiba tak lama lagi...

tapi jangan risau...
kami belum buka order untuk hari raya lagi...
kenyit

anda tak perlu risau ya...
sebab untuk Brownies ni kami tak perlu buat dari awal...
kami akan masak fresh...
so kami tak buka order lagi awal2 ni...
(kami faham anda mahu reserve tarikh...tp takpe...jangan risau ya... :) )

bila kami akan ambil order, belum ditentukan lagi...
tapi insyaAllah mungkin dalam beberapa minggu lagi...
jadi tunggu ya...
jangan kemana-mana...
hehehe...

:eheh:


oh ya...
kalau boleh saya nak buat survey sikit...
:ha?:
saya nak tahu untuk order raya nanti ,
anda mahu hidangkan pada raya ke berapa...
so kalau sudi , sila undi poll di bawah ini ya...

sengihnampakgigi






THANK YOU !!!
:wave:
Lots of Luv ,


Read more...

Small Greeting Cards

>> Saturday, July 18, 2009

Hye semua...

Berita gembira lagi...
:)

kini kami menyediakan satu lagi perkhidmatan untuk anda...




:woooh:


kami ada sediakan beberapa jenis kad ucapan kecil untuk disertakan sekali dengan Brownies anda...
anda boleh pilih dari pelbagai design & jenis..
seperti Happy Birthday , With Love , Just For You dan lain-lain...



CONTOH :


mungkin ada yang ingin menghadiahkan Brownies kami kepada yang tersayang seperti keluarga , kawan-kawan , kekasih hati , saudara-mara dan lain-lain...

jadi anda boleh pilih kad yg kami sediakan untuk disertakan sekali bersama bungkusan Brownies yg anda tempah ,
dan kami akan membuat penghantaran poslaju kepada si penerima yang bertuah itu...

:inlove:

untuk melihat pilihan kad ucapan ,
anda boleh lah klik di sini ya...

Pinkyretro's Cards

dan setelah anda membuat pilihan...
hanya perlu ambil kod kad tersebut dan nyatakan dalam order form kami ya...

:eheh:



sekali sekala bg surprise dekat seseorg , apa salahnyakan ??
(^_*)



ada seorg customer dr Australia (Hye Iza) ,
beliau yg mula2 minta kad itu untuk dihantar kepada yg tersayang di Shah Alam...
dan si penerima tak tahu tentang bungkusan itu...
so bila buka & ada kad itu ,
mmg surprise Iza menjadi sgt2...
hehe...
seronok kan bila dpt surprise mcm tu...

:eheh:




so anda pun boleh surprisekan sesiapa shj...

anda boleh lah tempah Brownies kami & sertakan sekali kad ucapan & kami akan hantar menggunakan poslaju kepada penerima yang bertuah itu...

rosrosrosrosros


jom pilih kad...



sekian terima kasih !!

:wave:

Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Testimonials - Week 3

>> Wednesday, July 15, 2009


Salam...

hye semua...

:)

minggu ke-3 saya tak ambil gambar langsung sbb tak sempat...
siap bake , terus bungkus2 & ada yang terus pos...
huhu...
so sy letak gambar lama la ya...
hehe...
:)




*** Zetti Adela (Kuantan) *** (Plain Brownies) ***

" Salam hunny dear.. Dh dpt dh brownies.. Tedapnyeeeee.. Lg tedapp dr secret recipe.. Baby dlm perut lompat2 suke brownies ni... Lenkali buley repeat order lg.. Pastu nnt buley bitau my colleagues.. "
--- TQ !!! hehe...actually Secret Recipe pny pun sedap...sy pun suka... tapi Brownies sy & secret Recipe pny adalah berlainan...sy punya CHEWY... SR punya CAKEY... hehe... :) ---










*** Nabihah (Kemaman) *** ( Walnut Brownies) ***

" its nice chewy guewyy.. but i like if its more chocolatey.. "









*** Farahaini (Klang) *** ( Walnut & Plain) ***

"Dah dapat your brownies..
memang sedap n berhantu
sebab dah mula makan
cannot stop ..hehe!!!
kawan-kawan dekat ofis pun
puji...memang akan order
lagi..raya pun nak tempah
!! "







*** Umi Kalthum (Damansara) *** (Walnut & Plain) ***

" Brownies sedap, I suke, my ofismates semua pun suke. Maybe I nak order lg for next week ade house warming "







*** Sarah B (Shah Alam) *** (First customer trying MEDIUM size walnut Brownies) ***

" sedap nye.... memang
sedap. kuantiti banyak,
kualiti bagus. packing
kemas siap ribbon lagi.
kek juicy, chewy, moist,
lembut and terasa freshly
baked. memang sedap.
berbaloi sungguh. puas
hati. pasti order untuk
raya nanti! "







*** Hazirah (KL) -- a friend of mine & sgt2 supportive!! :) *** (Walnut & Plain) ***

" memang sgt sedap n chewy, packaging pn mmg sgt nice. Kte suke sgt yg walnut nye uh.Memang berbaloi lah. kalo awk nk bukak cwgn kt Kl cakap kte eh.hehe..thanx a lot tau, kte doa bisnes awk makin maju...hehe kmslm family sume. InsyaAllah nanti kte order lg eh, wassalam :-) "








*** Leeds (Bangi) *** (Walnut Brownies) ***

(OMG! Leeds & Zetty ordered for PLAIN brownies...but I was so 'otak berkecamuk + kacau bilau + *&^%$#@#$%' on that day , so I baked Walnut Brownies instead & I DIDN'T REALIZE IT UNTIL AFTER FEW HOURS MAK POSLAJU THE BROWNIES !!!!! so sgt sgt berharap yg both of them will like the walnut ones...takut juga if they don't eat nuts...huuu... ssory sgt2 to Leeds & Zetty...hope u both dont mind... (^_*) )

" br je sampai.dah rasmi dah.sedap :) nnt boleh oder lg :) "







*** Farah Adlin *** (Walnut Brownies) ***

" i read abt ur brownies in chics' blog and terus teringin nak makan =) i wanted to order full tray but my mum scolded me and cakap sape nak makan byk2 tu (coz there's only me and my mum kat rumah). then it arrived with its trademark gold ribbon and the square plastic box, and i was like yeay!

and u know what, in less than 3 days, kiteorg makan dh nak abis k, tgl 10% je , and my mum yg td ckp byk sgt tu now dh nak tempah utk raya

it's really yummy, no words could describe it and i would definitely order again in the future

haha thanks "









*** Suhaiza (Kuantan) *** (Walnut Brownies) ***

" Naik ats trus cuba.. wah, mmg sdap la... Mber2 sy pn bminat.. Tq ya.. Nti kalau nk order awk kena pos ke ktn plak.. hehe.. ;) "
--- suhaiza dr kuantan & kebetulan turun shah alam...terima kasih byk2 sbb sudi mencuba brownies kami... kwn Suhaiza , Suzanna ada beli (Sabtu)...thanx promote kt kwn2...hehe... lain kali boleh je nk pos ke kuantan... hehe.. :) ---









yang lain2 saya rasa saya ada terima SMS , tp mungkin saya terrrr delete...
huhu...
sorry...
& mungkin ada juga yang saya terlupa untuk SMS...
maaf sgt2 & harap anda suka & seronok menikmati Brownies kami itu...
dan kalau sudi , sebarkanlah pada kawan2 jika Brownies kami layak untuk dikongsi dengan lebih ramai org...
(^_*)


& jika ada yang tulis review pasal Brownies kami di blog anda , sudi-sudikanlah bg link ya...
hehehe...
;)



terima kasih byk2 kepada anda semua yg telah membeli dan mencuba brownies kami !!!
semoga anda semua dimurahkan rezeki selalu !!!
:)


okie dokie....

sekian...

terima kasih !!!

mmmuuaahhhsss !!!!!!!!







Lots of Luv ,


Read more...

Announcement - New Pick-Up Point (Delivery Area)

>> Monday, July 13, 2009

Assalamu'alaikum....

hye semua...

yaa...

kami ada berita gumbira lagi...

hehehehe...

kali ni tentang delivery...

seperti yang anda tahu atau mungkin ada yang tak tahu...

kami hanya menyediakan delivery di PKNS , SHAH ALAM & POSLAJU shj...

ini kerana saya ada kelas & Dyan bekerja sepenuh masa , so kami tak punya banyak masa untuk ke sana ke mari...

tetapi...

memandangkan Shah Alam adalah sangat jauh ,
dan Dyan & yg lain2 dh bersetuju...
jadi kami ingin menyediakan lagi satu tempat utk 'pick-up point'...
iaitu di :

Bangunan Wisma Chase Perdana atau Bangunan Shell Malaysia,
Jalan Changkat Semantan ,
Damansara Heights ,
KL...

(Bangunan PTPTN)


hoyehh hoyehh...
harap ini adalah berita gembira ya untuk anda...
hehehe...


& untuk 'pick-up point' itu ,
anda boleh collect bila2 antara jam 10am-5pm... (pada hari bekerja sahaja iaitu Isnin - Jumaat)
:)

so kepada anda yang mungkin berada di kawasan KL , Bangsar , dan kwsn2 lain yg berdekatan ,
bolehlah ke sana untuk mengambil Chewy Brownies kami...
(tapi perlu lah order dulu...huhuhu...)

itu shj untuk pengumuman kali ini...
hehe...



terima kasih...

(^_*)

***pick-up point di Damansara Height ini mungkin hanya akan ada sehingga hujung bulan OGOS 2009 sahaja.. sebarang perubahan akan diumumkan kelak. maka.... cepat cepat cepat.. jangan terlambat =)


Lots of Luv ,

Read more...

*** Quick Sale - 1/2 Tray Walnut Brownies - Friday 10th July *** Reserved by Suhaiza ***

>> Tuesday, July 7, 2009

Salam Semua...
:hi:




saya ada berita baik untuk anda...

hari Jumaat ni (10 july)...
ada satu box of 1/2 tray of Walnut Brownies available for quick grab...
(please note that it'll be '1/2 tray' not 'medium' size...)

hanya utk self-collect at Subang Parade (12-1pm)...
OR
self-collect at PKNS , Shah Alam sahaja...

harga utk yang ini saya letak harga lama iaitu RM 25...

sesiapa yang berminat sila hubungi saya secepat mungkin sebelum Khamis tengahari...

cepat cepat...

sebelum terlambat....

hanya 1 box sahaja yang ada...

siapa cepat dia dapat...

hehe...

hubungi saya ya....

sekian...

terima kasih...


*************** RESERVED BY SUHAIZA , TQ ! **************



:wave:

Lots of Luv ,


Read more...

Brownies Testimonials - Week 2

>> Monday, July 6, 2009

Assalamu'alaikum semua...

kali ni saya sekalikan testimonials utk minggu lepas boleh?
hehe...
nk buat satu2 mcm pendek sgt plakkan...

:eheh:





so...
ini antara testimonial dr customer yg beli last week...
terima kasih sgt2 atas komen & feedback anda semua...
mana2 yang ada buat review dlm blog , kalau sudi , bolehlah pass kan link anda kat saya ya...
hehehe...
love

jom baca komen mereka yang dh mencuba Brownies kami...

:okay:



*** Mazliana (Kajang) : ***


"sedap sgt.. Nnt bleh order utk raya n my boy birthday soon hehe"









*** Aisyah (Kelana Jaya) : ***

" cik hunnyyyy...

for sumbody who doesnt really eat sweet things (me)...
i dont like ur brownies...
I LOOOVEEEE THEM!!!
sangat setap.. and just nice the sweetness plus the walnut.. droolll
habis bagi sumer org rasa.. now left me with only one layer.. that shall remain mine...
anyway... thank you for the yummylicious brownies. shall hear from me gain..
keep up the gud work and the brownies quality....
InsyaAllah u'll be successful gal.

thank you soo much again for the brownies..
have a great day "


& boleh baca review beliau di sini juga...
:)









*** Azlina (Subang Jaya) : ***
" Kitaorg dah mkn ni,sedap!sy suka yg biasa,adik suka walnut.best sbb x manis sgt.esok nak bwk g opis,promosi brownies "







*** Suzana (PJ) : ***

" Hunny, i dah dapat the brownies. Yummy! Nanti i letak dlm my blog."


~ kak...nnt kasi link blog ya...TQ ! :) ~










*** Prema (Dyan's officemate) ***

she is our Brownies biggest fan since forever...huhuhu...
by the way , this was what she wrote when she ordered the Brownies :

" Hi Hunny,
Do the best one for me,k... hehe...
Saje je.. I'm your brownies fan...
Ask dyan... She knows about it...
Thank you :D "






*** Siti Aishah (Klang) : ***

" Hi hunny..sedapp..sedap sgt..but my family sume kate klu yg walnut tu maybe lg sedap n lemak kot..i ni xsuke kacang,dats y ikut selera i..amik yg plain..hehehe.. "








*** Shakira (Shah Alam) : ***

" Yummyyyy!semua org puji ckp sedap n x mcm brownies biasa.thanks enway.will order again for sure! "





*** Azue MrsBong (second order) : ***

" tp mcm bese mmg
sedap la ur brownies..cume
walnut tu azu xbape minat
la..btol la kate cstomer
yg ckp xbpe rs coklat
nye..1more, myb azu mmg
xminat kacang..so yg hrtu
saje2 nk try..but all of
us very2 like dat..thx
ya..raye nti nk oder lg
tau..:D "








*** Anies The Manager (Pantai Dalam) : ***

" Seddapp la weih.bygkan mkn dgn ice cream.slurp. "






*** Zehan (Shah Alam) : ***

" hi Hunny

ur brownies were delicious
will definitely order from u again :) "






*** Zurina (Subang Jaya) : ***
"mmg sedap..mmg brownies mcm ni i cari..raya buka order k "




**************************************************





beribu-ribu terima kasih kepada anda semua kerana membeli Brownies kami...
Alhamdulillah anda semua suka Brownies kami...

:inlove:


insyaAllah ada rezeki lagi kita berjumpa lagi ya...!!
hehe...
(^_*)

thank u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Lots of Luv ,


Read more...

Iklankan Blog Anda Di Sini.. (^____^)

About This Blog

Home

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP